به معرفی دو محصول محبوب این سایت می پردازیم:
برنج هاشمی از بهترین و مرغوبترین ارقام کیفی برنج است. بطور کلی شکل دانه بلند، قلمی و رنگ آن سفید متمایل به کرم و دارای کیفیت پخت عالی و طعم و عطر خوب میباشد.
برنج پخته شده هاشمی، ساعتها پس از پخت خوش خوراک و نرم باقی میماند.
طول دانه خام ۰۹/۶ تا ۴/۷ میلیمتر (متوسط ۳/۷ میلیمتر) و پس از پخت ۱۱ تا ۱۳ میلیمتر و عرض دانه ۸/۱ میلیمتر، دانه آن گچی و میزان شکم و مرکز سفیدی دانه صفر و یک میباشد.
این برنج در اندازه های ۵ کلیوگرمی ، ۱۰ کیلوگرمی و ۲۰ کیلوگرمی بسته بندی شده و عرضه بازار میشود.
برنج شیرودی از نوع اقلام پرمحصول برنج است و علت قیمت ارزان این نوع برنج نیز همین است. برنج شیرودی از نظر ظاهری بسیار به هاشمی شباهت داشته و از نظر کیفیت طعم و پخت در حد مطلوب وخوب بوده اما بعد از طارم ، هاشمی ، فجر و علی کاظمی قرار دارد .همچنین استفاده از ان در رستوران های شرکت های صنعتی بزرگ و مراسم و نذری بدلیل به صرفه بودن پیشنهاد میگردد .
لازم بذکر است هر چه قدر زمان ماندگاری این محصول (برنج شیرودی)بیشتر باشد کیفیت ان نیز بهتر می گردد .